UNE JAP


UNE JAP

LE TE ECIM SEBASHKU DREJT PROGRESIT TE VAZHDUESHEM.

Ki miresine te mbeshtesesh LAKSH.

DHURO TANI!

Kujtohu qe LAKSH nuk eshte e financuar.
Publiku dhe dhurues mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte thelbesor.
Nese te gjithe bejme nga pak, kur mblidhet behet shume.

MBESHTET LAKSH. MBESHTET AKTIVIZMIN QELLIMPLOTE DHE IMAGJINATIV. BASHKOHU!

DHURO TANI!

Ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes mund te dhuroni ne sitin tone, te “Mbeshtet Laksh” nepermjet sponsorit tone fiskal Fractured Atlas. 

Per cdo mbeshtetje tjeter te: LEVIZJA ARTISTIKE KULTURORE SHQIPTARE

Llogari Bankare:

Nr. 376798 (LEKE)

IBAN: AL79 2121 1016 0000 0000 0037 6798

Nr. 391414 (USD)

IBAN: AL43 2121 1016 0000 0000 00391414

 

CREDINS BANK / SWIFT CODE: CDISALTR
Rr. ISMAIL QEMALI, NR. 4
TIRANE, SHQIPERI

TEL: ++355 04 22 34 096, ++355 04 22 50 994
FAX: ++355 04 22 22 916
Email: info@bankacredins.com www.bankacredins.com

 

Bashke me dhuraten financiare, dergo nje fotografi tenden ose te dikujt apo dickaje qe ti do fort.

Me to artistet LAKSH do te krijojne nje instalacion fantastik, ne shenje falenderimi.

 

MBESHTET SOT!