VISH ATE QE THUA


LAKSH LOGO

Thuaj ca fjale me mend dhe Vish ate qe thua!

Publiko shprehjen frazeologjike shqiptare qe preferon, si psh: “Fjala e mire cel porten e hekurt”.
Ose publiko nje shprehje qe e ke krijuar dhe popullarizuar ti vete.

Ti flet dhe dergon. LAKSH publikon. Publiku voton online.

Shprehja fituese behet mengeshkurter ne dyqanin elektronik te LAKSH.

Publikuesi i shprehjes fituese merr T-shirt falas per vete dhe nje mik.

Dergo ne: aacmvision@gmail.com

 

DERGO SHPREHJEN TENDE DHE VISH ATE QE THUA!

MBESHTET LAKSH. MBESHTET FJALEN E LIRE.

 

 

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.