ADOPTO NJE ARTIST


ADOPTO NJE ARTIST

Mbeshtet artistet e tu. Ushqe Pasionin.

Galeria ARTPRO eshte platforma e takimit mes artistit dhe publikut.
Artiste te zhanreve te ndryshme krijojne profilet e tyre.
Ti mund te eksplorosh galerine, te prezantohesh dhe njihesh me artistet e tu.
Zgjidh te preferuarin. Adoptoje.
Artistet vendas kane nevoja artistike nga me elementaret. Paku yt mund te jete shume per ta.

Kur ti adopton, mundeson krijmtarine.

BEHU PJESE. ADOPTO NJE ARTIST.


Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.