ADOPTO NATYREN


ADOPT NATURE

NATYRA ESHTE E JOTJA PER TU KUJDESUR.

Nje pjese thelbesore e kultures eshte kujdesi per Natyren.

LAKSH do te publikoje here pas here Thesare Natyrore ne nevoje te mbeshtetjes sende.

Kur ti adopton, mundeson kujdesin e duhur per ti kthyer natyres madheshtine e vertete.

Prezantojme: Pyllin e Sodes.

Pylli i famshem Sodes, mushkria e Vlores, dikur e shendetshme dhe jetedhenese per komunitetin momentalisht shembellen me mushkrine e
nje duhan piresi.

LAKSH mer iniciativen per mirembajten e ketij pylli kaq te rendesishem per nje qytet kaq te rendesishem edhe nga pikpamja turistike,
sic eshte Vlora.

Pyeje, male, lumenj e liqene na presin e deri atehere mbeten ne nevoje per mirembajtje.

Le te hedhim sebashku hapin e pare drejt kujdesit per natyren tone.

Adopto Pyllin e Sodes.

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.