ADOPTO DIJEKERKUES


ADOPTO DIE KERKUES

NDIHMO DIJEN TE SHKELQEJE.

Shume nxenes filloresh ne zona rurale rreth Shqiperise por shpesh dhe ne zona urbane, shkojne ne shkolle ne kushte te mjerueshme.

Disa nxenes ecin per ore deri sa mberrijne ne shkollat e tyre pa tavane.
Disa nxenes shkojne ne shkolla pa dritare, dyer, sistem ngrohjeje,
uje dhe/ose furnizim elektrik.
Te tjere te vegjel ndajne shkollen e tyre me bagetine. Po po, pikerisht kjo ndodh ne fshatin Guri te Matit.
Historite e tmerrit vazhdojne.

Pervec kushteve tejet te renda femijet ndjekin shkollen rregullisht. Ne duartrokasim kurajon dhe pasionin e tyre per dije.

LAKSH beson se se bashku ne mund te ndikojme pozitivisht keta frymezues te vegjel.
Bashkohu. Adopto Dije Kerkues.

Jemi te sigurte se me ndihmen tende, mund te ndihmojme femijet se paku me libra te rinj e te perdorur, fletore e blloqe vizatimi,
harta, postra, ngjyra, lapsa, stilolapsa dhe cfaredo materiali studimi dhe loje qe mund te imagjinosh.

Kur ti adopton, e mundeson kete nisme.

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.