ADOPTO BASHKEUDHETARE


ADOPTO BASHKEUDHETARE

NDIHMO DASHURINE TE RRITET.

Nese mendon se kemi ardhur ne kete planet per te ndenjur, mendohu prape.

Ne LAKSH mendojme se te gjithe jemi udhetare. takohemi ne kohe-hapsire dhe ndahemi serisht.

Mbill dashuri. Eshte e thjeshte te jesh i mire. Eshte fisnike te ndash.

Ne komunitete shqiptare ka njerez qe jetojne nen nivelin e varferise. Ne LAKSH mendojme se me bashkepunimin tend mund te bejme
ndryshime te mbara.

Jep sa mundesh. Mirepresim rroba te perdorura, lodra, pajisje shtepiake, libra, etj. Mendo imagjinativisht.
LAKSH mbledh dhuratat nga vendndodhja juaj.

Behu pjese e nismes. Adopto Bashke Udhetare ne Nevoje.

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.