RADIO LAKSH


MENDO. DEGJO. MESO. KRIJO. NDA.

Radio LAKSH vjen se shpejti per ty qe kerkon art, kulture,
shprehje te lire, argetim te paster dhe aktivizim social.

Radio LAKSH eshte platforma gjitheperfshirese e mendjeve krijuese dhe dije kerkueseve.

Valet LAKSH online, percjellin muzike te sakte, satire, informacion artistik,
kulturor e social, analiza dhe kritika objektive, intervista, debate e profile.

Njihu me RADIO LAKSH.

Nese deshiron te pjesemarresh dhe te degjohesh, patjeter na kontakto.

Ti publiku, njeriu i lire, mund te percjellesh mesazhe, komente,
mendime dhe kendveshtrime mbi cdo teme qe eshte afer zemres tende.

Ti, gazetari, prezantuesi, d.j., mund te besh te gjitha te mesipermet
e per me teper mund te krijosh rubriken tende fantastike e
te dergosh materialin e incizuar per transmetim.
Mund te bashkeprezantosh programe eksistuese, etj. Per me teper, kontakto dhe shpreh interesin tend.

Perfshihu. Degjohu.

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.

RADIO LAKSH