PUBLIKU PER ARTISTIN


PUBLIKU PER ARTISTIN

ZBULO LIRINE QE ARTI DHURON.

Rrethoje veten me art dhe vleresoje ate.
Njihu me artistet e tu!

C’eshte Publiku per Artistin?
Artiste te ndryshem krijojne profile artistike ne sitin tone, ARTPRO.
Ne kete galeri virtuale artistet paraqesin talentet e tyre te cfaredo zhanri.
Ti, publiku, je juria nepermjet shikimit dhe votimin online.
Zgjedhja e publikut behet projekti fitues.

Kjo eshte nje iniciative per te zbuluar, zhvilluar dhe promovuar talentet artistike vendase
duke inkurajuar dhe frymezuar pjesermarrjen dhe aktivizimin tend i dashur publik.

Bashkohu. Mbeshtet Publiku per Artistin.


Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.