JEP PER TE MARRE


JEP PER TE MARRE

BASHKOHU UDHETAR! JEP PER TE MARRE!

Ky eshte nje program i krijuar per tu ardhur ne ndihme familjeve dhe individeve ne nevoje; ne zona rurale dhe te pazhvilluara.
Ndihma eshte e natyres financiare, materiale dhe sociale.

Mbajme sebashku nivele te larta kulture duke treguar kujdes per bashkeudhetaret ne nevoje.

Dhembshuri eshte fjala celes.

 

SILL DHEMBSHURI. MERR DASHURI.

 

Ftojme ne bashkepunim te gjithe palet.

Se bashku, individe e grupe, shoqata jo fitim prurese dhe aktivitete fitimprurese, insitutucione akademike,
institucione fetare dhe bamiresie, ne ndihmojme dhe permiresojme nivelin e jeteses per individe dhe komunitete ne nevoje.

Te gjitha dhuratat jane te mirepritura. Rroba te perdorura, mobilje, lodra, libra dhe cdo gje qe ju vendosni te dhuroni
do te mblidhet nga aktiviste te LAKSH, e do te percillet drejt individeve dhe familjeve ne nevoje.

Ka menyra per tu perfshire nese ekziston deshira e mire.
Nje hap i vogel eshte me mire se ndenja ne vend.

 

Nese nuk mund te perfshihesh ne menyrat e lart permendura, fjala e mire mjafton.
Mirepresim kartolina dhe mesazhe frymezuese.

 

BASHKOHU.

 

MBESHTET JEP PER TE MARRE.

 

 

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.