HARMONIA


LAKSH LOGO

HARMONIA

Miresevjen ne ciklin e kurseve me frymezues qe ke pjesemarre ndonje here, HARMONIA.
Se shpejti do kesh mundesine te pjesemarresh ne kurse krijuese, perfshirese e zhvilluese.
LAKSH vendos nivele te reja persa i perket edukimit mes artit dhe kultures dhe sjell formim krijues per te gjitha moshat.
Kontakto per materialin lendor me inovativ, kalendare, orare, tabele cmimesh, para-regjistrime, etj.

Shihemi ne klase.

PIKTURE

FOTOGRAFI

AKTRIM

MUZIKE

SHQIP

ANGLISHT

BASHKOHU. MBESHTET HARMONINE.

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.