GJUHA SHQIPE


Naim

 

 

MESO. NDA. RRITU. 
Ne nje nisme per te ruajtur dhe promovuar Gjuhen Shqipe, historine dhe rendesine e saj,
LAKSH sjell nje larmi programesh gjitheperfshirese.
Ne mbetemi te fokusuar ne promovimin e trashegimise shqiptare neper bote, ndaj nje nga prioritetet tona mbetet publikimi i metodave per studimin e gjuhes shqipe per te gjitha nivelet, per pale te interesuara jo shqip folese.
LAKSH sjell nje shumellojshmeri simpoziumesh, leksionesh, konferencash, debatesh dhe prezantimesh nga akademike dhe profesioniste ne platforma te ndryshme boterore.

 

Duku. Nda mendimet dhe opinionet.

 

Programi sjell per ty publikime te ndryshme mbi historine e Gjuhes Shqipe dhe rendesine e ruajtes,
zhvillimit dhe promovimit te saj.

 

DITURIA TE BEN TE FORTE. 

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.