JAPART


JAPART

 

FORMA ORGANIKE. SKULPTURA INTERAKTIVE. INSTALACIONE IMAGJINATIVE.

JapArt i dhuron komunitetit tend, jo nje transformim, por nje ArtFormim. Grimca arti kudo.

 

Si funksionon JapArt?

Pasi ti financon projektin, LAKSH zgjedh nje grup artistesh te talentuar te cilet me tej,  krijojne skulptura dhe instalacione fantastike.

Veprat artistike me pas vendosen ne hapsira publike ne komunitetin tend, kudo ne bote qofte ky i fundit. Ti shijon artin ne cepa rruge, ura, ambjete publike te frekuentuara, parqe, si dhe ne disa vende te pazakonta.

Arti ndryshon shpirtin e ambjentit ne lagjen tende, duke krijuar nje atmosfere me dinamike dhe gjitheperfisherese.

JapArt kthen hapesira modeste dhe utilitare ne vepra arti interaktive duke njekohesisht afruar publikun ne hapsira te perbashketa te cilat nxisin nderveprim social te shendetshem e harmonik.

 

JapArt HARTE eshte publikimi qe tregon ku gjendet arti. Ne te gjen bio dhe pershendetje nga artistet pjesemarres dhe mbeshtetesit e nismes.

 

KERKO DHE SHIJO ART NE KOMUNITETIN TEND.

 

Bej Tenden. Mbeshtet JAPART.

Sebashku ne mund te ndertojme komunitete me harmonike. Bashkohu.

 

 

 

Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.