ART N’KAFE


ART N'KAFE

 

 

SHIJO ARTIN, DUKE SHIJUAR ATE QE CDO SHQIPTAR SHIJON ME SHUME, KAFEN!

 

Nje ekspozite shume e vecante vjen ne komunitetin tend, kudo  ne bote qofte ai.

Me mbeshtetjen tende, ne nje nisme te LAKSH, per te sjelle bashke publikun, artistet dhe bizneset e vogla ne menyra te reja dhe perfshirese vjen Art n’Kafe.

LAKSH perzgjedh artistet pamore dhe bizneset pjesemarrese, si kafene e bare. Palet ciftohen ne menyra te volitshme ne nje proces transparent, e me tej pjesemarresit jane gati per nje ekspozite te lumtur.

 

ART N’KAFE HARTE te tregon ty ku gjendet arti e hareja, e ku te pret kafeja. Ne te gjen bio e pershendetje nga artistet, bizneset pjesemarrese dhe listen e cmimeve.

 

Kerko dhe shijo artistet e tu te preferuar ne kafenete e preferuara.

 

Bashkohu. Mbeshtet Art n’Kafe.

 

 

 

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.