10001 RRENJET


10001 RRENJET

 

ME SHUME NGJYRA! ME SHUME OKSIGJEN! ME SHUME FRYMEZIM!

 

LAKSH propozon nje nisme te re: 10,001 RRENJET – mbjellim rrenje tipike ne komunitete te ndryshme.
Lulet jane pjese e flores tipike per cdo komunitet, pra, ne Shkoder mbjellim luleboren e ne Tirane trendafilin.

Kjo eshte nje nisme per te ruajtur, zhvilluar dhe promovuar floren ne cdo komunitet si nje pjese te rendesishme te identitetit kulturor te vete komunitetit.

10001 RRENJET, ruan, zhvillon dhe promovon floren vendase, duke permiresuar ndjeshem ajrin qe thithim cdo dite,

e duke gjalleruar atmosferen ne hapsira te ndryshme publike si trotuare utilitare, ura utilitare, shkolla, kopshte, spitale, dhe zona te ndryshme popullore e te frekuentuara.

 

LULEHARTA illustruese te tregon lulet dhe llojet qe gjen ne cdo komunitet.

 

Cdo vend gjen emrin e vet te 10,001 RRENJET! Sille kete program ne komunitetin tend!

 

Kjo nisme eshte nje therritje per bashkepunim mes sektoreve publik, privat dhe akademik.

Ka menyra per tu perfshire nese ekziston deshira. Mund te japesh kontribut financiar apo kohor, si vullnetar.

 

Nje hap i vogel eshte me mire se ndenja ne vend.

 

Bashkohu. Mbeshtet 10001 RRENJET.

 

 


Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar.
Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.