MIGJENI


MIGJENI
MIGJENI

MIGJENI

“Te lindet nje Njeri
i madh si madhni dhe ndergjegjet tona
t’i ndezi ne dashni per nje ide te re, ideal bujar,
per nje agim te lume e te denjte kombetar”

MIGJENI, Te lindet Njeriu

 

Sebashku ne kemi fuqine per te krijuar.
Beje tenden mengeshkurtren origjinale.
Mbeshtet krijuesit. Mbeshtet LAKSH.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.

Price: $20.00
 
Categorized in