SHERBIME LAKSH


LAKSH LOGO

CILESI. PRODUKTIVITET. QENDRUESHMERI.

 

Ne LAKSH ne mundesojme Sherbime dhe Konsulta ne:

 

MARKETING

PRODUKSION

ZHVILLIM TALENTI

ORGANIZIM AKTIVITETESH

 

Ne jemi ne sherbimin tuaj te dashur individe, institucione publike dhe private, jo fitim prurese dhe organizata te cdo lloji.

 

MOS NEGOCIO NE CILESI, ZGJIDH LAKSH. 

 

Ne ofrojme sherbime me cmime konkuruese dhe gjithe te ardhurat shkojne per te mbeshtetur nisma kuptimplota dhe krijuese te LAKSH.

Ti ose instanca qe perfaqeson mund te kualifikoheni per sherbime falas. Per me teper info dhe detaje, kontakto LAKSH.

 

SEBASHKU NE KRIJOJME NJE BOTE TE BUKUR. 

 

 

Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.