HAP SYTE


LAKSH LOGO

 

HAP SYTE

Informacion mbi aktivitetet kulturore dhe artistike qe ndodhin ne komunitetin tend. Lexo dhe informohu mbi iniciativa frymezuese dhe aktivitete artistike e kulturore qe ndodhin ne skenen kombetare dhe nderkombetare. Hap syte. Informohu, mos te te shesin dhjamin per djathe.