ARTPRO


Artpro

KRIJO. SHFAQ. FRYMEZO.

Krijo profilin tend artistik i dashur artist, ARTPRO.
Prezanto veten dhe publiko punet artistike. Mirepresim te gjithe artistet.

Arti yt ekspozohet online ne profilin tend, shfaqur per te gjithe artdashesit.

Per te te falenderuar dhe inkurajuar per artin, se shpejti, punet artistike mund ti vendosesh
per shitje. Per cdo rast komunikimi yt me bleresin potencial mbetet i drejtperdrejte.

Se shpejti, me shume informacion per kete platforme dinamike.

TI KE FUQINE PER TE KRIJUAR. PERFSHIHU!

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar.
Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.