ANETARESOHU


LAKSH LOGO

 

ANETARESOHU NE LAKSH!

 

Bashkohu nese ndan te njejtin vizion me ne, anetaresimi eshte falas.

Qendro aktiv. Bashkimi ben fuqine. 

 

PERFSHIHU!

 

Mund te antaresohesh duke derguar emrin e plote dhe kontaktet ne: aacmvision@gmail.com

 

Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.


Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.