MIRESEVJEN 2013


Welcome NY 2013

MIRESEVJEN 2013

LAKSH ne bashkepunim me Bashkine e Tiranes ne pranine e publikut entuziast,
vazhdoi traditen e vjeter mbare kombetare dhe paraqiti dhe ndezi Dritat e Pemes se Vitit te Ri te qytetit.
Ne ndezem qiejt me spektaklin e fishekzjarreve per te mirepritur Vitin e Ri 2013 dhe ndezem zemrat e publikut vendas e vizitore,
me aktivitete artistike interaktive dhe cilesore per te gjitha moshat gjate gjithe muajit Dhjetor, 2012.

Kjo nisme kontribuoi ne rivitalizimin e skenes artistike kulturore ne Tirane duke mundesuar njekohesisht nje ekperience argetuese gjate festave te Vitit te Ri.

LAKSH uron dhe falenderon te gjithe bashkepunetoret e vecanerisht bashkepunetorin tone kryesor, ty, i dashur Publik.

NDA GEZIM!


Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar. Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.