12 SELVITE


12 selvite

MBILL DASHURI. KORR DASHURI.

Ketu ne LAKSH jemi shume te gezuar te njoftojme:

Me 3 Nentor, 2013, LAKSH ne bashkepunim me AMIA SH.P.K. mbollen 12 SELVI,
prane Kryegjyshates Boterore Bektashiane – ne Tirane, Shqiperi.

LAKSH falenderon perzemersisht te gjithe pjesemarresit qe mundesuan kete nisme.

Ne ftojme te gjithe bisneset, sipermarresit dhe individet e interesuar te pjesemarrin, ky eshte vetem fillimi.
Ti si bisnes dhuron rrenjet, ti si vullnetar dhuron kohen dhe energjine per te mbjelle rrenjet.
E thjeshte. Argetuese. Kuptimplote.

Bashkohu dhe le te sjellim rrenjet ne lagjen tende dhe ne komunitete te ndryshme te Tiranes dhe Shqiperise.

Natyra eshte e jona per tu kujdesur!

Perfshihu!

Kjo nisme eshte nje therritje per bashkepunim mes sektoreve publik, privat dhe akademik.
Ka menyra per tu perfshire nese ekziston deshira. Mund te japesh kontribut financiar apo kohor, si vullnetar.

Nje hap i vogel eshte me mire se ndenja ne vend.


Mbeshtet programin qe te pelqen me shume.
Kujtohu se LAKSH nuk eshte e financuar.
Publiku dhe dhuruesit, mbeshtesin cdo projekt qe deshirojne ta shohin te materializuar.
Bashkepunimi yt eshte vendimtar. Nese secili ben nga pak, e mbledhur behet shume.
Mbeshtet LAKSH. Mbeshtet veprimtari qellimplota dhe gjitheperfshirese.
Bashkohu. Le te ecim sebashku drejt progresit te qendrueshem.