10001 RRENJET


10001 RRENJET

10,001 RRENJET

Lule kudo! Me shume ngjyra! Me shume oxigjen! Me shume frymezim!

LAKSH merr iniciativen per mbjelljen e 10,001 rrenje lulesh te ndryshme ne komunitete Shqiptare.
Lulet qe mbillen jane tipike per cdo komunitet, pra ne Shkoder mbjellim luleboren e ne Tirane trendafilin.
Kjo eshte nje nisme per te ruajtur dhe promovuar floren shqiptare si nje pjese e rendesishme e identitetit kulturor.
Rrenjet do te permiresojne ndjeshem ajrin qe thithim cdo dite dhe atmosferen ne hapsira te ndryshme publike si
trotuare utilitare, shkolla, spitale dhe hapsira te tjera popullore e te frekuentuara.

LULEHARTA illustruese te tregon lulet qe gjen ne cdo komunitet

Cdo qytet ne Shqiperi gjen emrin e vete prane 10,001 Rrenjeve
Imagjino; 10,001 Trendafilat e Tiranes, 10,001 Tulipanet e Vlores, 10,001 Rrenjet e Qytetit tend.

Kjo nisme eshte nje therritje per bashkepunim mes sektoreve publik, privat dhe akademik.

Ka menyra per tu perfshire nese ekziston deshira.Mund te japesh kontribut financiar apo kohor, eja vullnetar.

Nje hap i vogel eshte me mire se ndenja ne vend.

10,001 Trendafilat e Tiranes! Detaje se shpejti.