LAKSH RADIO

MENDO. DEGJO. MESO. KRIJO. NDA. Radio LAKSH vjen se shpejti per ty qe kerkon art, kulture, shprehje te lire, argetim te paster dhe aktivizim social. Radio LAKSH eshte platforma gjitheperfshirese e mendjeve krijuese dhe dije kerkueseve. Valet LAKSH online, percjellin muzike te sakte, satire, informacion artistik, kulturor e social, analiza […]

LAKSH RADIO

bashkepuno

FTESE E HAPUR

FTESE E HAPUR BASHKEPUNO! Ne LAKSH ne besojme ne rritjen, zhvillimin dhe promovimin e talentit, artit, kultures, shkences dhe sportit, trashegimise historike dhe natyrore pasi keto vlera perbejne kapitalin e vertete te shoqerise. Ne preferojme te sfidojme nocionet konvencionale te njerezve per boten ku jetojne, duke i frymezuar ata te […]